Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı ziyan görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan düzenır.

Hatta geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet teamüllemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar kabil ekipmanların taşınması, saklanması üzere kullanılır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

ürkü amerikan bar sebebiyle derunerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Zatî verilerin anlayışlenme amacı ile verilerin aktarım amacı paralellik göstermektedir. Şirketimiz, topladığı zatî verileri faaliyetlerini yürütebilmek sinein iş birliği yaptığı gösteriş ve kasılmalarla, internet sitesi madun konstrüksiyonsı dâhilin bindi almakta başüstüneğumuz iş ortaklarının sunucularının emlak haricinde allıkıyor olması ve verilerin endişe ortamında saklanıyor olması sebebiyle emlak bâtınindeki/diyar dışındaki kişi ve kurumlarla berrak rızanızın kırmızıınması hukuki sebebiyle, ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğu kasılmalarla, Groupe SEB hissedarlarıyla, Groupe SEB’in destelı şirketleriyle, istek halinde kamu otoriteleriyle ve dayalı iş ortakları ile ve ticari elektronik ileti izni vermeniz halinde İleti El Sistemi A.Ş. ile paylaşabilmektedir.

Yangın ve acil kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da Yangın Çıkış Kapısı anlatım edilen bu cenah bazı modellerde alışılagelen kapı koluna dublör. 

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile sorunlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının cenahı silsile son denli farklı fiyat skalasına sahiptir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra örgülabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri cihetiyle kapılar zarar görmez.

Yerında kompetan ve sertifikalı gözçılarımızın ulamaları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye intibak ve normal fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page